skip to Main Content

Mijn naam is Mariette Boersema. Tijdens mijn werk staat het begeleiden, motiveren en het overdragen van kennis aan volwassenen en kinderen steeds centraal.

Van oorsprong ben ik pedagoog. Afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Leiden. Voor mijn studie pedagogiek heb ik de Pedagogische Academie Basisonderwijs (PABO) te Haarlem afgerond en ben tevens een bevoegd leerkracht.

Al jarenlang heb ik veel interesse in de rol van voeding in relatie tot de gezondheid van mensen en heb veel wetenschappelijke literatuur bestudeerd om te ontdekken op welke manier je door het eten van de juiste voeding de gezondheid kan verbeteren. Een aantal jaren geleden heb ik besloten dat ik mijn kennis graag wil overdragen aan anderen en mensen op weg wil helpen naar een gezonde leefstijl. Omdat ik dat op een professionele manier wil doen heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, leefstijl en gezondheid.

Omdat ik als pedagoog en leerkracht veel ervaring heb in het begeleiden van kinderen heb ik besloten dat ik mij specialiseer in de behandeling en begeleiding van kinderen. Ik heb daarom binnen mijn opleiding gekozen voor de specialisatie Kinderen met Overgewicht.

In mijn praktijk help ik kinderen, jongeren en hun ouders en op een positieve manier op weg naar een gezonde leefstijl.

Natuurlijk zijn ook andere volwassenen ( van jong tot oud ) van harte welkom.

Ik ben zeer gemotiveerd en enthousiast en ontvang u graag voor persoonlijk, wetenschappelijk onderbouwd advies en begeleiding in mijn praktijk.

Back To Top