skip to Main Content

Afslanken en gewicht verliezen is voor veel mensen een wens. “Ik wil afvallen” is dan ook een bekende uitspraak van zowel vrouwen als mannen. Als het allemaal zo makkelijk was, zouden veel mensen daar in slagen, maar wees eerlijk, hoe vaak is uw afslankpoging gelukt en wat heeft het u uiteindelijk gebracht? Afslanken is gewoon lastig als u of uw kind bepaalde voedingspatronen heeft die lastig te doorbreken zijn. Daarom biedt de Voedingschaal hulp bij het afvallen op een gezonde, doeltreffende en langdurige manier.

Afslanken en verantwoord afvallen

Bij de Voedingsschaal krijgt u hulp bij het afvallen met persoonlijke begeleiding. Verantwoord afvallen met behulp van de diëtist die u of uw kind op een zeer persoonlijke en deskundige manier helpt bij het verkrijgen van een gezond eetpatroon en levensstijl. Dat is de enige manier om blijvend resultaat te halen zonder crash diëten of ongezond honger lijden, wat niemand op langere termijn vol kan houden. Met een persoonlijk voedingsprogramma krijgt u deskundig voedingsadvies en helpen wij u bij verantwoord afvallen.

Makkelijk afvallen en toewerken naar een gezonde levensstijl

Ook u of uw kind kan makkelijk afvallen met de juiste begeleiding. In onze voedingsadviesbureau en diëtistenpraktijk in Haarlem adviseren en begeleiden wij zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Ook als er complicerende factoren zijn, zoals voedselallergieën, ongezond overgewicht, diabetes of bepaalde maag- en darmklachten.

Voor meer informatie ga naar overgewicht bij kinderen.
Voor volwassenen verwijzen wij u naar onze pagina Gezond afvallen volwassenen.

Afslanken zonder streng dieet

Bij een streng dieet denkt iedereen aan honger lijden en minimale afgepaste hoeveelheden voedsel. De Voedingsschaal is van mening dat de oorzaak van overgewicht gelegen is aan een ongezonde levensstijl en verkeerd eetpatroon. Door hier de nadruk op te leggen en samen te kijken hoe wij dit positief kunnen veranderen, kunnen wij stap voor stap een eetschema opstellen dat is afgestemd op u of uw kind.

Zonder honger lijden, maar wel met verantwoorde en gezond makende voeding die de algehele gezondheid energiepeil bevorderen.

Waarom hulp bij afvallen?

  • Als eerdere afslankpogingen mislukt zijn
  • Als u of uw kind fors overgewicht heeft
  • Als u kiest voor verantwoord en gezond afvallen
  • Als er complicerende factoren zijn die invloed hebben
  • Als bereid bent om uw levensstijl blijvend aan te passen
  • Als u graag persoonlijke begeleiding en ondersteuning wilt

Back To Top