Zalm met quinoa pasta

Quinoa pasta met zalm, bloemkool, erwtjes, sperziebonen en een salade

Ingrediënten

  • 50 – 90 gram ongekookte quinoa pasta per persoon.
  • 100 gram zalm per persoon
  • 1 bloemkool in roosjes
  • 1 pak diepvries erwtjes
  • 200 gram sperziebonen
  • 1 komkommer in dunne plakjes gesneden
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • knoflook
  • olijfolie
  • (appel)azijn
  • peper
  • kruiden naar keuze

Bereiding

Kook of stoom de bloemkool, erwtjes en sperziebonen in ongeveer 15-20 minuten gaar.
Verwarm olijfolie in een pan en bak de zalm rondom in ongeveer 5- 10 minuten gaar tot de zalm van binnen mooi roze ziet en zacht aanvoelt.
Kook de quinoa pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta en de groente af.
Roer wat olijfolie door de pasta en de groente en voeg naar smaak wat kruiden toe.

Breng de komkommer en tomaat op smaak met olijfolie, knoflook, azijn en kruiden.

Serveer de zalm op borden samen met de pasta en de groente.

Eet smakelijk!