Kookboek: Weten van Heerlijk eten. Kennis om je gezondheid positief te beïnvloeden.

Een leerzaam kookboek met heerlijke en gezonde recepten!

weten-van-heerlijk-eten

Weten van Heerlijk eten is een kookboek geschreven door Rineke Dijkinga die werkzaam is als orthomoleculair en natuurgeneeskundige.  In Groningen geeft Rineke Dijkinga veel voedingscursussen waarin zij uitlegt welke heilzame werking voeding, kruiden en specerijen kunnen hebben op onze gezondheid, energie, stemming en ons gewicht.

In het boek wordt een heldere en duidelijke uitleg gegeven over de heilzame werking van de ingrediënten die in de recepten zijn verwerkt.  Bij ieder recept worden handige gezondheidstips gegeven.

De recepten zijn gericht op:

  • Energie en zuur/base evenwicht bij zowel de vermoeide mens als de topsporter
  • Klachten van het brein (gedragsproblemen,geheugen, stemming)
  • Hart- en vaatziekten, cholesterolklachten en doorbloedingsproblemen
  • Darmklachten zoals spastische darm, voedselintoleranties, obstipatie en chronische darmontstekingen
  • Overgewicht in combinatie met diabetes , bloedsuikerspiegelproblemen zoals hyperinsulinemie en hypoglykemie
  • Preventie: gezond blijven en gezond oud worden

Dijkinga, R. Weten van (h)eerlijk eten: Kennis om je gezondheid positief te beïnvloeden. ISBN-nummer:978-90-818215-0-6